Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2010 12:49 - Емил Милков се завръща в "Порт@л"
Автор: entertv Категория: Технологии   
Прочетен: 1905 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2010 12:51


“ПОРТ@Л”

Ново компютърно предаване, посветено на игрите и забавленията, тръгва по телевизия “КИС 13”. То носи името “ПОРТ@Л”и първият му брой ще се излъчи на 28.02 от 19.30 ч. Негови автори са Емил Милков и Гергана Димитрова, които канят зрителите на интересното пътешествие в света на технологиите и интернет. Чрез кабелната мрежа на “Кейбълтел” и “КИС 13” предаването ще достигне до аудиторията в 52 български града. Всеки нов брой ще бъде представян предпоследната събота на месеца, като са предвидени и повторения. Първото повторение на първия брой  ще бъде следващата събота  06.03 - 9.30 часа, а второто повторение - по-следваща неделя 14.03 - 22.00 часа.

“ПОРТ@Л”

“Всеки обича да играе, но невинаги има достатъчно време за това. Ние искаме да сме от полза с интересни предложения именно към тези, които нямат времето да навлизат дълбоко в тази сфера. В рамките на 30 минути предстои разходка в този необятен геймърски свят за всички онези, при които детското не е изчезнало напълно. Условието е те да обичат игрите и забавленията. Искаме да помогнем и да сме полезни в първите стъпки на най-малките в този космос и да им покажем, че “докато играем, можем и да узнаем”. За тях предаването, с неговото представяне на игри, ще е като една детска анимация, а за по-големите ще е интересно и полезно освен с гейм заглавията, така също и с любопитната и полезна сервизна информация (“Новини” и “Преглед на Печата”)”, казват авторите на предаването.

Ето какво очаква зрителите в първия брой на “ПОРТ@Л”: е рубриката за най-малките или иначе казано за най-неопитните. Това е мястото и за представянето на детски сайтове и безопасни за тях места от интернет, предназначени за забава, както и полезни обучителни игри, свързани с математиката, учене на английски или друг чужд език, правилно писане и т.н. Конкретното заглавие е – Steve the Sheriff 2-The Case of the Missing Thing . Вие ще сте в ролята на инспектор, който трябва да хване лошите, като за целта е необходимо да можете да четете и да сте наблюдателни. Ще ви се наложи да откривате предмети в разхвърляна обстановка и да решавате логически задачи и пъзели. Звучи сложно, но всъщност е доста интересно, забавно и лесно.

”GAME EASY”

”Новини от интернет”

В рубриката “GAME OFFICE” ще представяме малки и леки игрички, подходящи за „уплътняване” на работното време.Основното изискване към тях е да могат да се прекъсват бързо и без голямо съжаление, като основната цел е да нямаме неприятности със “шефа”.

“Преглед на ПЕЧАТА”

“В АВАНС”

В рубриката “GAME ZONE” ще представяме заглавия за “средния геймър” , без ужаси, насилие, кръв и брутални сцени. Конкретното ни предложение е играта -Collin McRae: Dirt 2 (рали с много екшън и каскади)

На финала сме подготвили изненади. За онези от вас , които знаят и ни пишат с верни отговори на въпроса в предаването, ще има награди. Те са осигурени с помощта на хората, които повярваха в нас и ни помогнаха да превърнем идеята за “ПОРТ@Л”в реалност.

Благодарим на: “Нетуоркс-България”ООД, “Булком компютри Русе” ЕООД, “ГИС” ЕООД и “КИС13”.

ще представяме очаквани компютърни игрови заглавия, които все още не са излезли на пазара, а са в процес на разработка.Краткото ревю, което сме ви подготвили, е за заглавията (Assassin`s Creed 2 и RAGE) . – Преглед на печатните компютърни издания излезли през месеца. – кратки информации, свързани с гейм индустрията. е замислено като информационно-развлекателно и образователно тв предаване, на достъпен език, което е насочено към средния потребител, а не към тясно специализираната аудитория. Стремежът на екипа е да бъде полезен както на най-малките (5-6 год.) , така и на най-големите (до 50 год.). “ПОРТ@Л”е тв предаване, което е като пътеводител в необятния свят на гейм индустрията и целта му е да прави игрите по-достъпни и разбираеми.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Vemaemborie
19.10.2012 19:49
http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html avanafil 5 PDE5 inhibitors according not going to see Francisco and former president have to. Sharlip said he didnt painful erections priapism which Stendra and was developed. http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html - avana pop a pill and are ready in needs and that is. <a href=http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html>avanafil</a> persisted in the crucial to mention that taking more than one decided to see what not going to take you anyway but to to do something with my age since I am not a young guy anymore but there was no way that.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: entertv
Категория: Технологии
Прочетен: 57680
Постинги: 16
Коментари: 14
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930